Αρχική Σελίδα

Shenzhen 3U View Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. άποψης Shenzhen 3U, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2013, είναι περιεκτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Με την έναρξή της, αυτή η επιχείρηση έχει ενσωματώσει την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία, που εστιάζει στους τομείς της οθόνης διαφήμισης των οδηγήσεων λεωφορείων, οθόνη διαφήμισης των οδηγήσεων ταξί, σε απευθείας σύνδεση αυτοκίνητο που χαιρετά την οθόνη διαφήμισης των οπίσθιων οδηγήσεων παραθύρων και συνεχώς βελτίωση της ποιότητας και της υπηρεσίας.

 

Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

3U η ΑΠΟΨΗ είναι δεσμευμένη να γίνει ο ηγέτης της ευφυούς κινητής επίδειξης, που παρέχει τις κινητές λύσεις επίδειξης διαφήμισης για τους σφαιρικούς πελάτες, που εμμένουν στο πνεύμα «της τελειότητας και δημιουργεί τη λαμπρότητα», βελτιωμένος συνεχώς και ακολουθώντας την ποιότητα! Συνεχίστε να εισάγετε τα προϊόντα επίδειξης των οικονομικώς αποδοτικών, καινοτόμων και απευθυνόμενων στην αγορά οδηγήσεων. Η επιχείρηση έχει 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πνευματικής ιδιοκτησίας, 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 13 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου προϊόντων, 7 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, και έχει ένα εργαστήριο δοκιμής προϊόντων. Από την προμήθεια πρώτης ύλης στην Ε&Α, κατασκευαστικός, εξεταστικός, συσκευάζοντας και στέλνοντας, κάθε σύνδεση ελέγχεται αυστηρά και ρυθμίζεται επιστημονικά σύμφωνα με τη διεθνή αυτοκινητική διαδικασία ποιοτικού ελέγχου IATF16949. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση ποιότητας και ασφάλειας 3C, CE, FCC, RoHS και άλλα επαγγελματικά όργανα, που εξασφαλίζουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την προστασία του περιβάλλοντος των προϊόντων μας.

 

Ως το 2021, η ΆΠΟΨΗ 3U έχει παράσχει στους σφαιρικούς πελάτες τις επιδείξεις περισσότερων από 20000 λεωφορείων οπίσθιων οδηγήσεων παραθύρων, τις επιδείξεις περισσότερων από 30000 ανώτατων ελαφριών οδηγήσεων ταξί, και το σε απευθείας σύνδεση αυτοκίνητο 50000 που χαιρετούν τις επιδείξεις των οπίσθιων οδηγήσεων παραθύρων. 3U η ΑΠΟΨΗ μπορεί να επιτύχει τέτοια επιτεύγματα λόγω της μακροπρόθεσμης εστίασής της στα προϊόντα σε αυτόν τον τομέα και να παρέχει στους πελάτες τα αξιόπιστα προϊόντα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Όλα αυτά τα επιτεύγματα αντιπροσωπεύουν όχι μόνο τη δύναμή μας, αλλά την αναγνώριση από τους πελάτες.

 

Η επί του σκάφους οθόνη των οδηγήσεών μας έχει περάσει μια σειρά δοκιμών, συμπεριλαμβανομένης της αδιάβροχης και dustproof δοκιμής, δοκιμής υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, αλατισμένης δοκιμής ψεκασμού, δοκιμής δόνησης, ηλεκτρομαγνητικής δοκιμής παρέμβασης, κ.λπ. Επομένως, τα προϊόντα μας ικανοποιούν πολύ την απαίτηση των πελατών για υψηλό - ποιότητα. Επιπλέον, ενσωματώνουμε τους πόρους αλυσιδών εφοδιασμού Shenzhen για να μεγιστοποιήσουμε την οικονομική αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Ωκεανία και η Νοτιοανατολική Ασία.

Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση συνεχίζει να αυξάνεται. Συνεχίζουμε την ομάδα μας, ακολουθήστε συνεχώς την υψηλότερη ποιότητα και οι απαιτήσεις, εξυπηρετούν τα σφαιρικά κινητά μέσα διαφήμισης, προσπαθούν να χτίσουν μια έξυπνη πόλη και έναν έξυπνο μεταφορέα επίδειξης μεταφορών κινητό, και να γίνουν μια συγκριτική μέτρηση επιδόσεων στον τομέα της σφαιρικής κινητής επίδειξης!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

2013,3U η ΑΠΟΨΗ Electronics Electronics Company καθιερώθηκε

Στην αρχή της καθιέρωσής της, η ηλεκτρονική ΆΠΟΨΗΣ 3U είναι δεσμευμένη στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παροχή της οθόνης αυτοκινήτων των οδηγήσεων ως ανησυχία πυρήνων. Ξέρουμε ότι αυτός που ριζοβολούν μόνο σε έναν ειδικό τομέα μπορεί εμείς να κερδίσει τη μελλοντική αγορά. Η έναρξη από την ελαφριά μονοχρωματική οθόνη στεγών ταξί, τεχνολογία ΆΠΟΨΗΣ 3U εστιάζει στο σχέδιο, απόδοση, αξιοπιστία για να ενισχύσει το στερεό ίδρυμα βάσεών της για να ευημερήσει στο μεγάλο μέλλον.

 

το 2014-2015, η επιχείρηση άρχισε να εισάγει την έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των οθονών πλήρης-χρώματος των οδηγήσεων στο οπίσθιο παράθυρο των λεωφορείων

η επιχείρηση εισήγαγε στην Ε&Α και την παραγωγή της οθόνης πλήρης-χρώματος των οδηγήσεων λεωφορείων. Το Taxis και τα λεωφορεία είναι η κύρια μέθοδος μεταφορών κυκλοφορίας της πόλης. Στον προηγούμενο χρόνο, το περιεχόμενο διαφήμισης παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητο σωμάτων ή εσωτερικών οχημάτων, και η θέση διαφήμισης είναι τυπωμένη στο οπίσθιο παράθυρο του ταξί και του λεωφορείου. Εάν αντικαταστήστε αυτοί θέση ή τυπωμένη ύλη με την οθόνη των οδηγήσεων, θα φέρει την προσκρούοντας επίδραση και θα οδηγήσει στην οικονομική αξία. Οι επιδείξεις των οδηγήσεων όχι μόνο γίνονται νέος νέος μεταφορέας διαφημίσεων, αλλά αυξάνουν μια αίσθηση της επιστήμης και της τεχνολογίας για την πόλη.

 

2015-2016,3U η ηλεκτρονική ηλεκτρονικής ΑΠΟΨΗΣ είναι διεθνώς προσανατολισμένη

Με υπαίθρια την τεχνολογία επιδείξεων διαφήμισης πλήρης-χρώματος που βελτιώνεται συνεχώς, οι επιδείξεις οθόνης αυτοκινήτων πλήρης-χρώματος εξουσιάζουν βαθμιαία αυτήν την βιομηχανία. Εκτός από την Ε&Α, την παραγωγή, και την πώληση της οθόνης στεγών ταξί και της οπίσθιας οθόνης παραθύρων λεωφορείων, η ηλεκτρονική ΆΠΟΨΗΣ 3U έχει αναπτύξει την επίδειξη των οπίσθιων οδηγήσεων παραθύρων για on-line να γύρος-χαιρετήσει και έχει λάβει 7 πρακτικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 2 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού. Εν τω μεταξύ, ενισχύσαμε τη συνεργασία με BYD, Zhongtong και Yutong και άλλα. Τα προϊόντα μας κυρίως εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, η Μέση Ανατολή.

 

2017-2018,3U Didi ηλεκτρονικής ηλεκτρονικής ΑΠΟΨΗΣ υπογεγραμμένη ευτυχώς στο πρόγραμμα γύρος-χαιρετισμού επαρχιών Γκουαγκντόνγκ

3U η ηλεκτρονική ΑΠΟΨΗΣ υπέγραψε τη στρατηγική σύμβαση με DiDi για 10.000 σύνολα σε απευθείας σύνδεση επιδείξεων των οδηγήσεων γύρος-χαιρετισμού P2.5, 20.000 σύνολα επιδείξεων των οδηγήσεων στεγών ταξί και επιδείξεων των οπίσθιων οδηγήσεων παραθύρων λεωφορείων, με το συνολικό ποσό RMB 10 εκατομμυρίων.

 

2018-2019,3U η ΑΠΟΨΗ ElectronicsElectronics οδηγεί τη αυτοκινητοβιομηχανία των οδηγήσεων

Σαν κατασκευαστή επίδειξης των οδηγήσεων πρωτοπόρων, η ηλεκτρονική ΆΠΟΨΗΣ 3U όχι μόνο επέκτεινε την αγορά επίδειξης οχημάτων των οδηγήσεων στην Κίνα, αλλά και τα στρατολογημένα ταλέντα για να αναπτύξουν και να παραγάγουν την επίδειξη των τοπ double-sided οδηγήσεων ταξί, εκπλήρωσαν βαθμιαία τις μεγάλες εκτάσεις του κινητών επιδείξεων διαφήμισης των οδηγήσεων: Double-sided πλήρης-χρώμα ταξί/τρίπλευρη οθόνη διαφήμισης πλήρης-χρώματος, επίδειξη των οδηγήσεων λεωφορείων, on-line γύρος-που χαιρετά την οπίσθια επίδειξη διαφήμισης παραθύρων, επίδειξη παράδοσης τροφίμων, επίδειξη σακιδίων πλάτης και πέρα.

 

το 2019-2020, άφησε το κινητό φως διαφήμισης επάνω κάθε πόλη!

Στο μέλλον, η κινητή διαφήμιση θα γίνει ένα σημαντικό παράθυρο επίδειξης των υπαίθριων μέσων διαφήμισης. 3U η ηλεκτρονική ΑΠΟΨΗΣ έχει συμμετεχθεί βαθειά σε αυτόν τον τομέα για σχεδόν 10 έτη, και έχει συσσωρεύσει την πλούσιες εμπειρία και τη δύναμη στον τομέα επίδειξης οχημάτων των οδηγήσεων. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία μας από την αποδοτική ομάδα μας για να καινοτομήσουμε κινητή επίδειξη, και να αφήσουμε το κινητό φως διαφήμισης επάνω κάθε πόλη στον κόσμο.

Shenzhen 3U View Co., Ltd Shenzhen 3U View Co., Ltd Shenzhen 3U View Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : 3U ΑΠΟΨΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen 3U View Co., Ltd Πιστοποιήσεις